Prepress... letterpress...

/ / /
Ook drukwerk is vakwerk met een eigen jargon. Klare taal schept gelukkig duidelijkheid. Daarom deze leidraad. Die helpt je meteen op weg naar de juiste keuzes voor je tijdloze creatie.

Druktechnieken

/ LETTERPRESS
Bij letterpress worden de gekleurde letters, vormen en afbeeldingen niet op, maar in het papier gedrukt. Dit geeft een prachtig reliëf en maakt de bedrukking ook echt voelbaar.

/ BLINDDRUK
Blinddruk (preegdruk of droogstempelen) is hetzelfde als letterpress, maar zonder inkt, vernis of folie. Letters, vormen en afbeeldingen worden in het papier gedrukt, zodat ze door de schaduwwerking verdiept of verhoogd zichtbaar zijn op het papier.

/ FOLIEDRUK
Foliedruk (hotfoil) geeft je drukwerk een echt authentiek karakter. Hierbij wordt een folielaag thermisch aangebracht op papier.

/ GRAFISCHE VORMGEVING
Amb’art geeft je helder grafisch advies over de bladspiegel van je drukwerk, maar ook handige tips voor de juiste keuze van lettertypen, inkt en papiersoorten.

Jouw geweldig idee helemaal vanaf nul voor je uitwerken en omtoveren tot een prachtig eindresultaat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Een greep uit de vele mogelijkheden voor grafische vormgeving: bedankkaarten, doopkaartjes, huwelijksaankondigingen, presentatiemappen, bierviltjes, enveloppen, kaarten, facturen in huisstijl, kalenders, stickers, briefhoofden, flyers, magazines, trouwkaarten, brochures, folders, menukaarten, uitnodigingen, communiekaarten, geboortekaartjes, naamkaartjes, verpakkingen, gelegenheidsdrukwerk, nieuwsbrieven, visitekaartjes, gepersonaliseerd drukwerk, posters, wenskaarten…

/ / /
Wil jij ook het verschil maken
met amb'artelijk drukwerk?

Vertel ons je ideeën en wensen in ons aanvraagformulier. Of bel gewoon even voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.